Nincs engedélyezve a javascript.
2015

2015

A káosz éve és a magyar elit háborúja

Jelenleg nem rendelhető
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
ANDRÉ-SZTORI III.
Frei Tamás közönségkedvenc hőse, André története a parlamenti választás napjaiban indul ismét útjára, feszült, konfliktusokkal teli időszakban. A képzeletbeli Magyarország arra ébred, hogy a kisebbség került többségbe.
Leírás a könyvről
ANDRÉ-SZTORI III.

Frei Tamás közönségkedvenc hőse, André története a parlamenti választás napjaiban indul ismét útjára, feszült, konfliktusokkal teli időszakban. A képzeletbeli Magyarország arra ébred, hogy a kisebbség került többségbe. De hogyan? Miként és miért esik egymásnak a magyar politikai és gazdasági elit egy része, és mi köze mindehhez Andrénak, Adriennek és egy Kaliforniában élő sikeres magyar feltaláló­nőnek? Mi történik a sarokba szorított miniszterelnökkel, a magyar poligarchákkal, és persze Andréval meg az ő fekete szemű, hároméves kislányával, Fruzsikával?

Frei Tamás mind újságíróként, mind íróként rekordok sokaságát döntötte meg az elmúlt évtizedekben, a kulisszák mögé betekintést nyújtó André történetei új műfajt honosítottak meg Magyarországon. A sorozat harmadik része, a 2015 tovább emeli a tétet, és a lélegzetelállító izgalmak és hátborzongatóan valószerűnek tűnő összeesküvés-elmé­letek mellett elgondolkodtató dilemmákkal szembesít bennünket mindennapjainkkal, valamint önmagunkkal kap­csolatban.
Adatok
Raktári kód:
800156
EAN:
9789634476122
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
584
Méret [mm]:
125 x 200 x 35
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Frei Tamás
Frei Tamás
Az 1966-ban Pécsett született Frei Tamás a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legfontosabb médiaszemélyisége, aki a 2010-es években óriási sikerű politikai thrillereivel meghódította az irodalmat is. Frei Tamás többek között Oroszországban és az Egyesült Államokban végezte felsőfokú tanulmányait, újságírói karrierjét 1988-ban kezdte. A kilencvenes évek közepén az Esti Egyenleg című műsor vezetőjeként tett szert országos ismertségre, majd 1996-ban indította útjának a Magyarországon úttörőnek számító Dosszié című riportműsorát.