Nincs engedélyezve a javascript.
Lehet, hogy tévedek
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 499.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
2018-ban Björnnél az ALS néven ismert, gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizálták, amelynek eredményeként 2022 januárjában eutanáziában halt meg szerettei körében. Két barátjával és munkatársával írt könyvében nemcsak arról ír, mire tanította korántsem hétköznapi élete, de arról is, hogy mi marad fontos akkor is, amikor mindennek vége.
Leírás a könyvről
A gondolatainkat nem mi választjuk. Nem mi döntöttük el, hogy milyenek legyenek. Csupán abban dönthetünk, hogy hiszünk-e nekik, vagy sem.

Ez a könyv nem a vallásról szól. Nem arról szól, hogyan kellene élned, vagy miben kellene hinned. Nem egy újabb önsegítő könyvről van szó. Ez a könyv egyszerűen csak arról szól, hogyan viszonyulj a gondolataidhoz és az érzéseidhez úgy, hogy az életed jobbá váljon.

A Lehet, hogy tévedek Björn Natthiko Lindeblad története arról, hogyan hagyja el ígéretes közgazdászkarrierjét, hogy buddhista erdei szerzetes legyen, majd hogyan tér vissza Svédországba tizenhét év szerzetesi élet után - elveszetten, munka és pénz nélkül, egyenesen a depresszióba zuhanva. Hogy aztán tanulmányainak és segítő környezetének köszönhetően megtalálja a továbbvezető utat, amelynek eredményeként sikeres meditáció oktató és előadó lesz.

2018-ban Björnnél az ALS néven ismert, gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizálták, amelynek eredményeként 2022 januárjában eutanáziában halt meg szerettei körében.

Két barátjával és munkatársával írt könyvében nemcsak arról ír, mire tanította korántsem hétköznapi élete, de arról is, hogy mi marad fontos akkor is, amikor mindennek vége.
Adatok
Raktári kód:
801246
EAN:
9789632668703
Eredeti megnevezés:
Jag kan ha fel
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
145 x 210 x 25
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

 Björn Natthiko  Lindeblad
 Björn Natthiko Lindeblad
Az 1961-ben született Björn Natthiko Lindeblad sikeresen induló nemzetközi közgazdászkarriert adott fel azért, hogy Thaiföldön buddhista erdei szerzetes legyen. Végül tizenhét év után költözött haza, Svédországba – hogy aztán egy válságos életszakaszt követően sikeres meditáció oktatóvá és előadóvá váljon. 2018-ban gyógyíthatatlan betegséggel, a teljes testi leépüléssel járó ALS (amiotrófiás laterálszklerózis) betegséggel diagnosztizálták. 2022 januárjában Björn választott eutanázia által, szerettei körében távozott az életből.