Nincs engedélyezve a javascript.
Kemény lányok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
999 Ft
-67 %
Megcsonkított és kegyetlenül megerőszakolt prostituált holttestére bukkannak. Annie Carr nyomozónő még életében nem látott ilyesmit. Amikor megtalálják a következő lány holttestét, akit még az előzőnél is borzalmasabban elcsúfítottak, nyilvánvalóvá válik, hogy a gyilkos még csak bemelegít...
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Danielle Crosbynak olyan teste volt, amilyenért érdemes meghalni. Áruba bocsátotta. És az életével fizetett érte.

Megcsonkított és kegyetlenül megerőszakolt prostituált holttestére bukkannak. Annie Carr nyomozónő még életében nem látott ilyesmit, de nem is akar többé. Tanácsadója, Kate Burrows nyugdíjas nyomozónő azonban igen sok tapasztalattal rendelkezik: ő csípte el a Grantley-i Hasfelmetszőt és leplezte le az ország délkeleti régiójának legnagyobb pedofilhálózatát. Feltett szándéka, hogy segít rács mögé juttatni ezt a gyilkost is.

Ám akárki is az elkövető, keményen feladta a leckét. Amikor megtalálják a következő lány holttestét, akit még az előzőnél is borzalmasabban elcsúfítottak, nyilvánvalóvá válik, hogy a gyilkos még csak bemelegít... Annie-nek és Kate-nek mélyre kell ásnia abban a könyörtelen világban, melyben mindenki saját magára van utalva. Vannak, akik számára a prostitúció rendkívül jövedelmező üzlet. De vajon hányan fizetik majd meg a végső árat érte?A "Kemény lányok" kiválóan összegyúrt, lebilincselő és felkavaró krimi, mely a legutolsó sorig leköti a figyelmünket. Martina Cole ezúttal is a valóságot meséli el, és a valóság borzalmai sokszor minden képzeletet felülmúlnak.

Adatok
Raktári kód:
717798
ISBN:
9632976792
EAN:
9789632976792
Eredeti megnevezés:
Hard Girls
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
130 x 198 x 33
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások