Nincs engedélyezve a javascript.
A titok
Jelenleg nem rendelhető
3 699 Ft
Mary féltve őrizte titkát. Negyven évvel korábban olyan döntést hozott, amely örökre megváltoztatta az életét és valakinek a sorsát, akit nagyon szeretett. Beth soha nem tudta az igazságot a szüleiről, ám most mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mert ez lehet az egyetlen esély halálos beteg kisfia túlélésére.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Mary féltve őrizte titkát. Negyven évvel korábban olyan döntést hozott, amely örökre megváltoztatta az életét és valakinek a sorsát, akit nagyon szeretett.
Beth soha nem tudta az igazságot a szüleiről, ám most mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mert ez lehet az egyetlen esély halálos beteg kisfia túlélésére. Amikor Beth egy megfakult újságkivágásra bukkan anyukája holmija között, rádöbben, hogy a fia jövőjének kulcsa a saját múltjában rejlik.
Vissza kell térnie oda, ahol az egész elkezdődött, hogy kiderüljön… a titok.Csodálatos, felemelő történet A levél című bestseller írójától családról, hűségről, összetartásról és az anyai szeretet mindent elsöprő erejéről.

Adatok
Raktári kód:
755344
EAN:
9789634471677
Eredeti megnevezés:
The Secret
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
135 x 208 x 24
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Hughes, Kathryn
Kathryn Hughes 1964-ben született a chesire-i Altrinchamben, Manchestertől tizenöt kilométerre. Írói karrierje előtt titkárnőként dolgozott, majd férjével huszonhárom éven át vezettek közösen egy sikeres ajándékküldő vállalkozást. Első regénye, A levél 2013-ban jelent meg, és rögtön hatalmas sikert aratott: e-book változata a Kindle eladási listájának első helyére tört, a könyv pedig több mint egymillió eladott példánynál jár. A 2018-ban megjelent A titok hasonlóan nagy sikert aratott. Az írónő jelenleg Manchester közelében él házastársával és két gyermekével.