Nincs engedélyezve a javascript.
Tizenkilenc lépcsőfok
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 199.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
London, 1942. szeptember. Nellie Morris már alig emlékszik azokra az időkre, amikor nem az eget ellepő német bombázóktól kellett rettegnie. A tizennyolc éves lány jól tudja, mit kell tennie, amikor felüvöltenek a légvédelmi szirénák: felkapja hét éves húgát, és családjával a metróállomásból kialakított közeli óvóhelyre sietnek, ahol...
Leírás a könyvről
London, 1942. szeptember. Nellie Morris már alig emlékszik azokra az időkre, amikor nem az eget ellepő német bombázóktól kellett rettegnie. A tizennyolc éves lány jól tudja, mit kell tennie, amikor felüvöltenek a légvédelmi szirénák: felkapja hét éves húgát, és családjával a metróállomásból kialakított közeli óvóhelyre sietnek, ahol a lépcsőn tizenkilenc lépést kell megtenni lefelé a biztonságig, miközben azért imádkoznak, hogy ne az ő házuk legyen a következő, amelyet elpusztítanak a könyörtelenül záporozó bombák.
Szorongással, gyásszal és nélkülözéssel teli életébe egy amerikai pilótával való véletlen találkozás hoz új reményt. Nellie rájön, hogy a légvédelmi szirénákon és a bombakráterekkel borított utcákon túl létezik egy másik világ, ahol békére és boldogságra lelhet. Ám miközben jövőjét tervezgeti Rayjel, egy légiriadó alatt szörnyű katasztrófa sújt le. Megtalálhatja magában az erőt az újrakezdésre?
A neves színésznő, Millie Bobby Brown családja történetén és a második világháború kevésbé ismert tragédiáján alapuló első regénye traumáról, túlélésről és újrakezdésről mesél a történelem egyik legsötétebb korszakában.
Adatok
Raktári kód:
803561
EAN:
9789632669366
Eredeti megnevezés:
Nineteen Steps
Megjelenés:
2024.04.10.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
125 x 200 x 36
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown
Fiatal kora ellenére a brit Millie Bobby Brown már hosszú évek óta a legkedveltebb színésznők közé tartozik, aki számos filmben és sorozatban bizonyította a tehetségét. A színésznő még csak tizenkét éves volt, amikor 2016-ban berobbant a köztudatba a The Stranger Things Tizenegyének szerepében, amelyért elnyerte a Screen Actors Guild díját, és többször is jelölték Emmy-díjra. Az azóta eltelt években Brown többek között az Enola Holmes-filmek főszereplőjeként építette tovább színészi karrierjét.