Nincs engedélyezve a javascript.
Istenek kézjegyei

Istenek kézjegyei

Kutatás a kezdetek és a vég után

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
4 999 Ft
Graham Hancock egyik legnagyobb hatású könyve az Istenek kézjegyei. A heves vitákat kiváltott munka egy nagyszabású nyomozás krónikája, amelyet Hancock arra az elméletre épít fel, hogy a prehistorikus időkben létezett egy ismeretlen, virágzó civilizáció.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Graham Hancock egyik legnagyobb hatású könyve az Istenek kézjegyei. A heves vitákat kiváltott munka egy nagyszabású nyomozás krónikája, amelyet Hancock arra az elméletre épít fel, hogy a prehistorikus időkben létezett egy ismeretlen, virágzó civilizáció. Úgy véli, a titokzatos jelek és írások a múltból üzenni akarnak nekünk. Apránként, mint egy óriási kirakós darabkáit illesztgeti össze egyesével a világ nagy rejtélyeit - többek között a Nazca-vonalakat, az egyiptomi és közép-amerikai piramisokat, az Antarktisz alatt húzódó elveszett kontinenst -, és egy olyan új tablóképpé kovácsolja, amely gyökereiben kérdőjelezi meg az emberiség őstörténetéről alkotott eddigi tudásunkat.
Hancock mindeközben nagy mesélő is, könyve igazi kalandregénybe oltott tudományos munka, amely lélegzetelállító utazásra invitálja az olvasót. A több mint húsz éve töretlenül népszerű Istenek kézjegyei új kiadása a szerző kiegészítéseivel, egy vele készült BBC-interjúval és a radiokarbonos kormeghatározásról szóló tanulmánnyal egészül ki.

Adatok
Raktári kód:
750793
EAN:
9789634470816
Eredeti megnevezés:
Fingerprints of the Gods
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
688
Méret [mm]:
140 x 212 x 50
Tömeg [g]:
810
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Hancock, Graham
A brit író és újságíró 1950-ben született Edinburghban. Hancock az Atlantisz-mítoszt újraértelmező Istenek kézjegyei és ennek folytatása, az Istenek mágusai című kötet révén tett szert hírnévre, emellett pedig a (magyarul még nem elérhető) Entangled, a War God: Nights of the Witch, valamint a War God: Return of the Plumed Serpent című fantasyregények szerzője. Könyveit huszonhét nyelvre fordították le, és több mint kilencmillió példány kelt el belőlük világszerte. Hancock nyilvános előadásain, televíziós műsorokban, többek közt a brit Channel 4 két jelentősebb sorozatában, valamint az interneten tárja ötleteit tízmilliók elé, tovább erősítve eredeti gondolkodó hírnevét, aki újszerű és szokatlan módokon közelít az emberi civilizáció rejtélyeihez. A szerzőről honlapján tudhatunk meg még többet: http://grahamhancock.com/